Gelukkig Nieuwjaar!!

Door ronaldlokers op dinsdag 1 januari 2008 01:09 - Reacties (1)
Categorie: Algemeen, Views: 4.273

* ronaldlokers heeft al zijn vingers nog en wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar ;)

Review zelf ontworpen kerstkaarten Vistaprint

Door ronaldlokers op woensdag 19 december 2007 19:26 - Reacties (2)
Categorie: Algemeen, Views: 10.758

En daar zijn ze dan! Precies op tijd om ze nog de deur uit te krijgen :D

Zoals beloofd de review:

Verpakking
De doos is net zoals altijd weer goed dicht gemaakt, precies zoals ik het gewend ben van Vistaprint. Tot mijn verbazing zat er geen opvulling in de doos, maar waren de kaarten wel beschermd door een onbedrukt vel dat bovenop en onderop de andere kaarten zit. Hierdoor kunnen de kaarten zelf gelukkig niet beschadigen.

Lees verder »

Kerstpakket

Door ronaldlokers op dinsdag 18 december 2007 23:07 - Reacties (1)
Categorie: Algemeen, Views: 6.643

Vandaag mijn eerste kerstpakket van dit jaar mogen ontvangen en dat was die van mijn stage. Daarna lekker uit eten geweest, helaas met een wat minder leuke bedoeling... namelijk het afscheid van een andere stagaire die na vandaag klaar is met haar stage bij PixelRP. We hebben met zijn 4-en een leuke tijd gehad op kantoor en ik vond het leuk dat ze dat hebben afgesloten met een etentje. Nou nog hopen dat de rest van mijn stage even leuk is als tot nu toe, maar daar heb ik dik vertrouwen in.

En dan nu weer over het kerstpakket, eerst een paar foto's:

kerstpakket pixelrp
http://tweakers.net/ext/f/hdPlfLoQXKaSWJVCYGCkECfk/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/qevVAohTPkF0QIO34M8Eg35o/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/LKiIQI81PA1kgS2iRXBURZVi/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/5BpHajbtIzdKayjE8GoAsrtC/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/HfJ3ST4ELLStguvBT8zAwPbq/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/zqbIag5smzqki0fgGt3Tl18S/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/vY6Z1jLA1aUflUKJ2AiGBfP8/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/TSk5P209qto2GZEIEvb8S0fs/thumb.jpg


Lees verder »

Kerstkaart laten drukken

Door ronaldlokers op zondag 16 december 2007 23:40 - Reacties (7)
Categorie: Algemeen, Views: 36.042

Vandaag heb ik na een tijdje twijfelen alsnog besloten om nieuwe kerstkaarten te laten drukken en deze heb ik dan ook net ontworpen en besteld.

De laatste keer dat ik kerstkaarten heb laten drukken heb ik een standaard ontwerp gekozen van vistaprint. Dit keer heb ik er wat meer moeite voor gedaan en ben ik opzoek gegaan naar een goede illustratie als basis voor mijn kerstkaart. Deze zoektocht ben ik begonnen op dreamstime en na een half uurtje zoeken kwam ik deze afbeelding tegen:

http://tweakers.net/ext/f/WtHxMFoZYuyiJkN4368YD2sl/full.gif

Lees verder »

Het is weer winter...

Door ronaldlokers op donderdag 13 december 2007 20:44 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: Algemeen, Views: 3.785

http://tweakers.net/ext/f/k8IYRTLFhHXwVdbAfuOGZB9m/full.gif


Nou is het dan toch weer echt gedaan met het normale weer. Vanaf deze week vind ik het merkbaar kouder worden elke dag. brrrrr... Het word weer tijd voor de warme kleding en het haardvuur, chocomel anyone??

Gelukkig is de winter meestal wel een sfeervolle tijd en dat maakt veel goed :)