Kerstkaart laten drukken

Door ronaldlokers op zondag 16 december 2007 23:40 - Reacties (7)
Categorie: Algemeen, Views: 35.902

Vandaag heb ik na een tijdje twijfelen alsnog besloten om nieuwe kerstkaarten te laten drukken en deze heb ik dan ook net ontworpen en besteld.

De laatste keer dat ik kerstkaarten heb laten drukken heb ik een standaard ontwerp gekozen van vistaprint. Dit keer heb ik er wat meer moeite voor gedaan en ben ik opzoek gegaan naar een goede illustratie als basis voor mijn kerstkaart. Deze zoektocht ben ik begonnen op dreamstime en na een half uurtje zoeken kwam ik deze afbeelding tegen:

http://tweakers.net/ext/f/WtHxMFoZYuyiJkN4368YD2sl/full.gif

Na wat gepruts en gezoek naar de juiste lettertypes is er het volgende uit gekomen:

Voorkant
http://tweakers.net/ext/f/qLvL2J53JpKYqyigzGVeJVAH/full.jpg

Achterkant
http://tweakers.net/ext/f/Tci490XctkvNKpPsMx2VGvzc/full.jpg

De kaarten worden netjes afgewerkt met een glanzende laag op de voorkant. Tevens wordt de achterkant gedrukt in het grijs, dit drukt namelijk de kosten een beetje en het staat mooier.

Als het goed is krijg ik ze over 3 dagen thuis bezorgd, als ik tijd heb zal ik dan ook foto's ervan plaatsen en een kleine review geven van de kwaliteit en afhandeling van mijn bestelling bij vistaprint.

Volgende: Kerstpakket 12-'07 Kerstpakket
Volgende: Het is weer winter... 12-'07 Het is weer winter...

Reacties


Door Tweakers user Patriot, maandag 17 december 2007 11:25

Nou, ik moet zeggen dat ik normaal altijd nogal skeptisch ben over dergelijke dingen (zelfgemaakt betekend meestal ernstig brak ;)) maar deze zien er heel leuk uit!

Krijg ik er ook één? ;)

Door Tweakers user ronaldlokers, maandag 17 december 2007 11:28

PM je adres maar, dan stuur ik je er een als ik er nog over heb. Ik heb er maar 50 100 besteld in totaal.

Als ze op zijn krijg je mijn vorige kerstkaart (voordeel van geen datum op je kaarten laten drukken :P), die is alleen niet zelf ontworpen :(

[Reactie gewijzigd op maandag 17 december 2007 12:30]


Door Tweakers user Glaanie, maandag 17 december 2007 14:04

Lijkt net een businesscard op deze manier, met dat logo en die website :p Stuur je dit naar familie/vrienden of naar zakelijke relaties?

Door Tweakers user ronaldlokers, maandag 17 december 2007 14:52

Naar beide, de insteek is wel om mezelf als bedrijf te laten horen.

Veel mensen bij mij uit de straat weten ook niet dat ik een bedrijf heb, dat komt deels omdat ik het niet iedereen vertel maar ook omdat er veel nieuwe mensen zijn komen wonen. Het lijkt mij wel leuk om ze daar op een indirecte manier van op de hoogte te stellen.

De kaart is ook bedoelt is nieuwjaarsgroet en niet specifiek om reclame te maken voor mijn bedrijf, vandaar dat het logo er niet overduidelijk op staat. En met mijn adresgegevens zorg ik ervoor dat de bedrijven gelijk de juiste gegevens hebben voor zover ze die nog niet hadden.

Door Gunther Cosemans, maandag 2 november 2009 21:23

ziet er goed uit!

Door Edwin, dinsdag 15 december 2009 14:48

Prachtig vind ik hem! Persoonlijk had ik de achterkant ook nog in spiegelbeeld gezet. Dus dat hij naar links rent als het ware. Dan lijkt het net alsof het doorgedrukt is. Maar ik vind hem errrug leuk!

Door Esme, donderdag 8 december 2011 18:12

Ik moest echt opzoeken wat dreamstime eigenlijk betekende:)
Maar ja alles ziet er HEEL goed uit!!Wij doen het ook voor het eerst deze jaar..kerst en ansichtkaarten laten drukken via dit drukkerij. En nu nog hopen dat het binnen een dagen er is.
Gr
Esmex

Reageren is niet meer mogelijk