Review zelf ontworpen kerstkaarten Vistaprint

Door ronaldlokers op woensdag 19 december 2007 19:26 - Reacties (2)
Categorie: Algemeen, Views: 10.622

En daar zijn ze dan! Precies op tijd om ze nog de deur uit te krijgen :D

Zoals beloofd de review:

Verpakking
De doos is net zoals altijd weer goed dicht gemaakt, precies zoals ik het gewend ben van Vistaprint. Tot mijn verbazing zat er geen opvulling in de doos, maar waren de kaarten wel beschermd door een onbedrukt vel dat bovenop en onderop de andere kaarten zit. Hierdoor kunnen de kaarten zelf gelukkig niet beschadigen.

Wat me ook opviel is dat de kaarten in 1 pakket samengebonden zat en dat de enveloppen per 10 verpakt zaten. Dit is waarschijnlijk om het inpak process te versnellen (kaarten bestellen gaat ook per 10). De kwaliteit van de bandjes is goed en zorgen ervoor dat de producten bij elkaar blijven zonder dat ze beschadigen

De kaarten
De kaarten zijn van zeer goede kwaliteit en ze zijn afgewerkt met een mooie glanslaag op de voorkant. Ik heb ook het idee dat deze kaarten beter zijn dan mijn kaarten van 2 jaar geleden. Maar ik heb zo'n vermoeden dat dat aan het bron materiaal ligt.

De kaarten van 2 jaar geleden zaten standaard in hun assortiment en deze is volgens mij gedigitaliseerd vanaf een tekening. De kaarten die ik dit jaar heb laten drukken het ik zelf ontworpen met stock vectorart, hierdoor is de bron natuurlijk een stuk zuiverder.

kerstkaart
http://tweakers.net/ext/f/87UHshuAk2y9vE1MqoFUVgdi/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/ZTgmv90tPBRWsbAR9xpeAIHx/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/PlYgh8iR9JutFA4eUhkUKtGs/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/XqZAWVLOUplm1eDmjxteEszr/thumb.jpg


Aflevering
En dan als laatste nog een dikke plus voor het snel afleveren van de kaarten! Ik had ze afgelopen zondag avond besteld en ze zijn net een paar uur terug bezorgd. Daar moet ik dan wel bij zeggen dat ik daar flink voor heb moeten bijbetalen, standaard levering is 14 dagen ofzo en dan dalen de verzendkosten ook heel hard. Maar dan nog is het netjes dat ze op tijd leveren, ik ken ook bedrijven die hiermee er flink naast timmeren.

Conclusie
Doordat vistaprint "gratis" producten "verkoopt" denk je al snel dat het geen kwaliteit kan zijn en dat dacht ik met mijn eerste proefbestelling ook. Ik heb nu al meerdere producten van hun in mijn handen gehad en ook de gratis producten, maar ik moet toch zeggen dat de kwaliteit-prijs verhouding tot nu toe altijd zeer goed is geweest.

Op naar de volgende bestelling bij Vistaprint :)

Volgende: Gelukkig Nieuwjaar!! 01-'08 Gelukkig Nieuwjaar!!
Volgende: Kerstpakket 12-'07 Kerstpakket

Reacties


Door Tweakers user ronaldlokers, woensdag 19 december 2007 19:35

Niet te veel op de foto's letten trouwens, heb ze even snel geschoten met een huis, tuin en keuken camera :P

Door Tweakers user krvabo, woensdag 19 december 2007 22:37

Ziet er leuk uit :)

Reageren is niet meer mogelijk